ULTIMĂ ORĂ! SCANDAL MONSTRU! O femeie a băgat în spital o poliţistă după ce a bătut-o cu pumnii!

O poliţistă a fost bătută cu brutalitate de o tânără de 22 de ani, în timp ce încerca să aplaneze un conflict în localitatea Beregsău Mare din Timiş. Victima va avea nevoie de aproape o săptămână de îngrijiri medicale la spital.

Poliţista intervenise împreună cu un alt coleg pe o speță de disturbarea ordinii publice. Vecinii au sunat la 112, după ce dintr-un imobil alăturat se auzea gălăgie. Ajunși la fața locului doi tineri, un băiat şi o fată au devenit recalcitranți. Cât timp polițistul îl încătuşa pe bărbat, polițista a încercat aceeaşi mnevră cu femeia de 22 de ani, dar a fost luată la bătaie cu pumnii și picioarele.

Poliţista a reuşit să îşi cheme colegii în ajutor, iar aceştia au imobilizat-o pe agresoare.

„În data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, judeţul Timiş, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliţie, ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele şi trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se precizează într-un comunicat de presă, de luni al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Advertisement

Lasă un răspuns