INCREDIBIL! Un şofer de 81 de ani a provocat un accident TERIBIL în Piteşti!

/

Un şofer de 81 de ani a provocat un accident teribil în Piteşti.

“Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 81 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Șincai, având sensul de deplasare dinspre zona Târgu din Vale spre zona Podul Viilor, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre strada Crinului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sensul opus, pe strada Gheorghe Șincai, de un bărbat de 44 de ani, din Pitești.

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, ce se deplasa pe str. Crinului, către intersecția cu str. Gheorghe Șincai, condus de un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni bărbatul de 81 de ani, ce conducea primul autoturism, bărbatul de 44 de ani, conducător al celui de-al doilea autoturism, o femeie de 47 de ani, pasageră în al doilea autoturism, precum și o femeie de 76 de ani, pasageră în al treilea autoturism.

Bărbatul de 81 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest ca urmare a stării medicale, fiind transportat la spital pentru îngrijiri, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

Advertisement

Lasă un răspuns