ULTIMĂ ORĂ! S-a stins unul din marii actori! El și copiii săi au murit într-un accident cumplit!

O veste groaznică vine din America. Actorul și cascadorul Taraja Ramsess a murit într-un grav accident rutier. Tragedia a avut loc pe o șosea din orașul american Atlanta și, alături de actor, au murit și trei dintre copiii acestuia.

Taraja Ramsess și trei dintre copiii săi au murit într-un accident rutier

Lumea cinematografiei este în doliu după ce unul dintre actorii din celebrul film „Black Panther” a murit într-un tragic accident rutier. Vehiculul condus de actor, alături de care se aflau în mașină și copiii săi, a fost implicat într-o coliziune violentă. Autoturismul s-a izbit de un camion.

În urma accidentului și cei trei micuți și-au pierdut viața. Actorul și cascadorul Taraja Ramsess, 41 de ani, era cunoscut pentru rolurile din filme ca Black Panther, Creed IIII și seria Avengers,. Tragedia este cu atât mai mare cu cât în tragicul eveniment rutier și-au pierdut viața și trei dintre copiii actorului. Alți doi dintre micuții lui Ramsess au supraviețuit.

Pe data de 31 octombrie, Taraja Ramsess și copiii săi se întorceau acasă în jurul orei 23:00, dar călătoria lor s-a încheiat tragic pe o șosea din Atlanta. Mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident cu un camion, care se defectase la ieșirea de pe autostradă.

Doi dintre copiii actorului au supraviețuit

Din păcate, în urma acestui teribil eveniment, Taraja Ramsess, împreună cu fiica sa Sundari, în vârstă de 13 ani, și fiica nou-născută Fugibo, au murit pe loc. Eforturile echipei medicale care a ajuns la locul accidentului nu au fost suficiente pentru a-i salva. Kisasi Ramsess, fiul mai mare al familiei, în vârstă de 10 ani, a fost transportat de urgență la spital. Cu toate acestea, cu o mare tristețe, familia a anunțat câteva zile mai târziu că și micuțul Kisasi a pierdut lupta. El a murit la spital.

Advertisement

Lasă un răspuns