Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi în scandalul momentului!

Au fost colegi de breaslă, e drept la posturi concurente, dar Dan Negru este necruţător cu Elena Lasconi după scandalul care a inflamat România.

Dan Negru, a avut recent o reacție dură în mediul online după ce scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei s-a viralizat. Omul de televiziune se arată șocat nu de faptul că între cele două a izbucnit un scandal, ci pentru că Oana Lasconi se declară susținătoare a sistemului socialist.

Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi pe Facebook. Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel și fostă vedetă PRO TV, care deschidea lista USR pentru europarlamentare, a avut o ieșire neașteptată, pe Instagram, prin intermediul unei înregistrări video, după ce a aflat din presă că mama ei a votat pentru modificarea Constituției la referendumul de susținere a familiei tradiționale și a căsătoriei dintre un bărbat și femeie. Asta a dus la retragerea mamei sale din lista USR pentru europarlamentare, dar și la comentarii privitoare la opțiunile politice ale Oanei Lasconi.

Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale

Fiica Elenei Lasconi a agitat apele în mediul online, după ce a aflat că mama ei a votat DA, în 2018, la referendumul pentru familie. Cu ochii în lacrimi, tânăra, susținătoare a LGTBQ+, și-a acuzat mama de homofobie, iar după ce scandalul s-a viralizat în mediul online, Elena Lasconi a decis să se retragă de pe lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare. Internauților care i-au vizitat Oanei Lasconi pagina de Instagram nu le-a scăpat însă faptul că aceasta se declară susținătoare a socialismului și Transylvanian anticapitalist in Paris. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a luat atitudine.

„Iorga avea dreptate o tara care nu isi cunoaste trecutul e ca un copil care nu isi cunoaste parintii si nu sunt putini. Am văzut cum fiica se declară susținătoarea sistemului socialist. Cărțile și definițiile spun că e faza incipientă a comunismului. Fata se declară luptătoare anticapitalistă, luptă împotriva sistemului capitalist.  Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea. Bunicul meu a fost deportat în Bărăgan, în anii 50, și încă mai am biletul lui de eliberare, l-a păstrat tata, îl păstrez și eu și o să-l arăt copiilor mei.”,

Acesta își explică, cu greu, cum de este posibil ca oamenii să mai susțină, încă, această doctrină, având în vedere că, în trecut, mii de oameni au luptat din răsputeri pentru a elibera țara de sub dictatura respectivului sistem.

„Zeci de mii de români au fost deportați și uciși din cauza unei ideologii criminale. Peste câteva săptămâni se face decembrie. Oamenii au murit în decembrie la mine acasă, în Timișoara, în București și în multe alte orașe, luptând împotriva unei ideologii criminale.”, a povestit prezentatorul.

Advertisement

Lasă un răspuns