Fiica Elenei Lasconi își toarnă cenușă în cap: „Regret ce am spus, vreau să opresc acest scandal, vă rog”

Oana Lasconi s-a trezit la realitate și, tot public, asemenea declarațiilor șocante făcute sâmbătă pe contul ei de Instagram, la adresa propriei mame, a spus că regretă tot scandalul pe care l-a generat.

Oana Lasconi, fiica primarului USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat că regretă felul în care a vprbit public sâmbătă, când a transmis, într-un mesaj video pe Instagram, că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată”, în calitate de membru al comunității LGBTQ+ de declarația mamei sale, care a recunoscut că a votat „Da” pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie.

Fiica Elenei Lasconi regretă comportamentul avut față de mama sa

Tânăra în vârstă de 31 de ani a mai spus că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte și să facă declarații când „emoția era la maxim”, dar și că trebuia să fie „mai diplomată”. Ea a mai precizat că nu își dorește să aibă o carieră în politica românească și nu s-a folosit de acest scandal pentru a se lansa:

„Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o”, și-a început Oana Lasconi mesajul postat pe pagina sa de socializare.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura