Și-a pus capăt zilelor pentru că nu a fost invitat la cununia fratelui său. Tatăl l-a găsit în cameră, legat de o grindă

Un tânăr din Botoșani şi-a pus capăt zilelor după ce nu ar fi fost invitat la cununia fratelui său. Bărbatul s-a spânzurat în casa familiei sale, chiar în seara în care avea loc cununia civilă sărbătorea cununia civilă.

Tatăl tânărului este cel care a făcut descoperirea macabră, duminică dimineață, scrie Monitorul de Botoșani.

Când a văzut că fiul său nu mai iese din cameră, bărbatul a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci l-a găsit pe tânăr spânzurat de grindă, cu un șnur legat în jurul gâtului. A tăiat repede șnurul și a sunat la 112, însă pentru fiul său era prea târziu.

Din păcate decesul survenise din timpul nopţii, cu câteva ore înainte de a fi găsit. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind constatat decesul la faţa locului”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit rudelor acestuia, tânărul s-a supărat foarte tare pentru că fratele lui nu l-a invitat în seara respectivă la cununie. Și-a pus planul morbind în aplicare după ce părinții lui au plecat de acasă, la petrecere.

Advertisement

Lasă un răspuns