Daniel Toma, eroul Mioveniului la Târgoviște trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o argeșeancă

Daniel Toma, șeptarul Mioveniului, este unul dintre cei mai constanți și apreciați jucători din echipa antrenată de Constantin Schumacher. Seara trecută, mijlocașul a marcat primul gol stagional, reușind să deschidă scorul în succesul de la Târgoviște. Tânărul fotbalist nu și-a găsit în Argeș doar drumul profesional ci și jumătatea. Acesta trăieșts o frumoasă poveste de dragoste alături de Violeta, o superbă argeșeancă.

Înainte de a da lovitura la Târgoviște, Daniel a fost alături de iubita lui, în momentul în care tânăra a depus jurământul, aceasta fiind elevă la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare. Evenimentul a avut loc săptămâna aceasta și a fost unul emoționant pentru cei doi tineri, dar și pentru familiile acestora.

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni, tânărul mijlocaș și-a cerut în căsătorie frumoasa iubită, dovadă că cei doi tineri trăiesc o superbă poveste de dragoste. Pe această cale le transmitem și noi multă fericire și cât mai multe realizări în plan profesional.

Advertisement

Lasă un răspuns