Femeie TÂLHĂRITĂ în scara unui bloc din Câmpulung

Momente de spaimă pentru o bătrână din Câmpulung, femeia fiind tâlhărită în scara blocului în care locuia.

“În ziua de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată și i-a fost sustrasă geanta, în zona unui bloc de locuințe din Câmpulung.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 14:30, persoana vătămată, de 65 de ani, ar fi fost deposedată de geanta de urmăr în timp ce se deplasa spre apartamentul dintr-un bloc de locuințe, fiind urmată în scara blocului de un bărbat pe care nu îl cunoștea, și care a lovit-o și a exercitat acte de violență asupra acesteia pentru a o deposeda de geanta de mână.

Ca urmare a mobilizării exemplare a polițiștilor, în jurul orei 17:00, bărbatul bănuit, identificat ca fiind un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, în noaptea de 09 spre 10 noiembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Advertisement

Lasă un răspuns