Bărbat găsit MORT în casă. El ar fi fost ucis de concubinul fiicei sale!

Un bărbat a fost găsit mort într-un imobil din Bistrița. Poliția crede că victima a fost omorâtă de concubinul fetei sale, un individ de 37 de ani, aflat în custodia poliţiştilor, scrie News.ro.  

„În această după-masă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani”, a transmis, marţi seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate.

Acesta se află în custodia poliţiştilor.

„În acest moment poliţiştii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, au mai precizat poliţiştii.

Advertisement

Lasă un răspuns