ACUM! Accident MORTAL provocat de un șofer BĂUT

Un grav accident rutier, soldat cu un mort și doi răniți, a avut loc în 15.11.2023, în jurul orei 12:00, în localitatea Sabasa din comuna Borca.

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, două echipaje cu ambulanțe de la SAJ și membri ai SVSU Borca.

Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț.

Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele ce se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru acordarea primului ajutor victimelor.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit ISU Neamț, un bărbat de aproximativ 50 de ani se afla în stare de inconștiență, imediat fiind începute manevrele de resuscitare.

Din păcate victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia.

„Celelalte două persoane (doi bărbați de 50 și 33 de ani) ce au necesitat îngrijiri medicale au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Bicaz.”

Advertisement

Lasă un răspuns