Argeșeanca Oana Moșneagu se pregătește de nuntă! Cine vor fi nașii cunoscuților actori!

Bat clopotele de nuntă pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman! Cei doi actori sunt în culmea fericirii și se pregătesc intens pentru momentul în care își vor pune pirostriile.

Cuplul celebru din showbiz care îi va cununa pe Oana Moșneagu și Vlad Gherman. După ce în urmă cu câteva luni actorul și-a cerut iubita în căsătorie, cei doi nu au stat cu mâinile în sân și au și început pregătirile pentru marele eveniment.

Cuplul celebru din showbiz care îi va cununa pe Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Unul dintre cele mai importante aspecte de care Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au ocupat a fost cel al alegerii nașilor. Cei doi nu au stat să caute foarte multă, că și-au și găsit părinții spirituali perfecți.

Este vorba despre o colegă de breaslă cu care cei doi porumbei joacă într-unul dintre cele mai cunoscute seriale ale momentului de pe Antena 1, Lia.

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, potrivit A1.

Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă o nuntă fastuoasă, Oana Moșneagu a dezvăluit că se gândesc ca evenimentul să fie unul restrâns, care să nu depășească 100 de participanți.

Advertisement

Lasă un răspuns