Durere fără margini! Ultimul mesaj al preotului care s-a stins din viață la doar 43 de ani!

Părintele Cristi Ilie a murit la doar 43 de ani. Acesta era preot la o biserică din Focșani.

Cristi Ilie avea doi copii și slujea de douăzeci de ani. A fost o prezență constantă la Biserica Sfinții Voievozi din Focșani. Slujind nu doar în cadrul liturghiilor, ci și ca un pilon al comunității, s-a implicat foarte mult în numeroase activități sociale și filantropice de-a lungul vremii.

Preotul Ene Romeo a anunțat decesul părintelui Cristi Ilie. Ultimul mesaj al preotului care a murit a fost un îndemn: „Sus inima, creștine vrednic, la rugăciune și iubire!”

“Cristi-Daniel Ilie, preotul cu inimă bună… Dragul meu coleg de Seminar, prieten de o viață și împreună-slujitor al Bisericii, s-a mutat la cele veșnice.

Inima lui, mare și plină de bunătate, a cuprins pe toți cei cărora le-a slujit, iar acum a cedat. În ultima postare pe această rețea de comunicare, pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli, cu prilejul hramului bisericii unde slujea, îi îndemna pe credincioși: SUS INIMA, CREȘTINE VREDNIC, LA RUGĂCIUNE ȘI IUBIRE!, amintea de îndemnul pascal, “unii pe alții să ne îmbrățișăm”, mulțumea familiei și enoriașilor (pe care îi numea familia extinsă), îi asigura că totul va fi bine și îi binecuvânta cu sănătate, pace și liniște, încheind cu cuvintele: “Sunteți neprețuiți în sufletul meu!”

Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândurile aleșilor Săi! Te voi purta în inimă și în rugăciuni, prieten drag…”, a scris preotul Ene Romeo.

Advertisement

Lasă un răspuns