TRAGEDIE! Găsiți în casă: soția MOARTĂ, soțul în stare de inconștiență!

Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean( SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul a  două persoane inconștiente în localitatea Golești“, precizează purtătorul de cuvânt al instituției.

SAJ Vrancea: La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ tip B1 cu medic și un echipaj SMURD care au identificat două victime inconștiente, soț și soție în locuință. O victimă 74 ani sex feminin fără semne vitale, fără indicație de resuscitare pentru care medicul echipajului a declarat decesul. A doua victimă de 76 ani, sex masculin inconștientă a fost preluată de echipajul SAJ cu medic monitorizată, stabilizată și transportată la UPU Focșani .

IPJ Vrancea: Am fost sesizati prin apel 112 de către o femeie, din comuna Golești, cu privire la faptul că vecinii ei, o femeie și un bărbat, sunt căzuți în baia locuinței. Din nefericire, femeia a decedat, iar soțul acesteia a fost transportat la spital, in vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. In cauza a fost întocmit dosar penal, in care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

 Niciuna dintre cele doua persoane nu prezenta urme vizibile de violență. Cauza decesului va fi stabilită in urma expertizei medico-legale.

Advertisement

Lasă un răspuns