Două surori au fost găsite MOARTE în casă! Fratele lor care locuia cu ele, săltat de Poliție!

Două surori cu vârste de 41 şi 52 de ani, găsite moarte, în stare avansată de putrefacţie, în casa în care locuiau. Fratele celor două, care locuia cu ele, ridicat şi dus la audieri.

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis o anchetă în cadrul căreia verifică împrejurările în care două surori cu vârste de 41, respectiv 52 de ani, surori, au murit, amândouă fiind găsite, vineri, în stare avansată de putrefacţie. Fratele celor două, care locuia împreună cu ele, a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

Ancheta în acest caz a fost deschisă după ce, vineri, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre faptul că cele două surori care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor, nu au mai fost văzute de mai multe zile.

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, transmit oficialii Poliţiei Bistriţa Năsăud.

Advertisement

Lasă un răspuns