Maria, moment INCENDIAR la Balul Bobocilor Zinca Golescu! Pe motocicletă la concursul de miss

La finalul săptămânii trecute a fost organizat Balul Bobocilor Zinca Golescu 2023. Au fost momente superbe pentru toţi cei prezenţi la eveniment, fiecare bucurându-se de clipe unice. Fără doar şi poate, cele mai aşteptate momente au fost acelea trăite la concursul de miss şi mister Boboc. La concursul de miss a luat parte şi Maria Grigoraş. Tânăra este foarte frumoasă, de o inteligenţă sclipitoare, dar are şi o pasiune, poate inedită în rândul fetelor. Aceasta este campioană la enduro, un sport cu motor, pe cât de electrizant, pe atât de inedit în rândul fetelor.

“Am debutat in cadrul scolii de motocross Top Cross Otopeni ca elev si apoi ca pilot in echipa lor. Primele rezultate le-am obtinut in competitiile organizate in cadrul scolii, ulterior am participat si in campionatul national de motocross la categoriile 65 si 85. In paralel am explorat si ramura hard enduro, intai la nivel de hobby, apoi intrand si in competitiile din campionatul national, debutand in anul 2020 la Piatra Craiului, cu o motocicleta foarte mica pentru acest nivel de competitii, respectiv 85. Incepand cu acest an, particip in campionatul national de hard enduro la clasa Fete. Incerc sa acumulez experienta si din cursele din afara tarii, anul acesta fiind prima oara cand am participat la o cursa in Bulgaria unde am luat locul 2 la categoria Echipe, impreuna cu tatal meu”, declara Maria într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru publicaţia online femeiinmotosport.ro.

A venit cu motocicleta la concursul de miss

La proba de talent din cadrul concursului de Miss, Maria a venit cu motocicleta de concurs. Într-o rochie superbă şi pe tocuri, Maria a avut alături motocicleta ei de concurs, fiind o imagine extrem de spectaculoasă, dar şi inedită. A fost un moment aplaudat la scenă deschisă pentru că aşa ceva chiar nu vezi în fiecare zi iar imaginile vorbesc de la sine despre pasiunea pe care tânăra elevă a Colegiului Naţional Zinca Golescu o are pentru sporturile cu motor.

Mesaj emoţionant transmis de mama Mariei

Într-o postare pe o reţea de socializare, mama Mariei a postat un mesaj emoţionant, un mesaj care nu are cum să nu îţi atingă inima şi sufletul.

“S-a încheiat o experiență unică și a fost o aventură pe care mi-as dori ca părinții și copiii să o trăiască împreună.

Eu nu am participat la aventura de miss al balului bobocilor și am trăit cu acest regret toată viața.

In acest an, mi am împlinit visul, grație minunatei mele fiice Maria Grigoraș. Cei care ne cunosc, sunteți familiarizați cu faptul că Maria este campioană la Enduro, un sport extrem și dedicat in mare parte băieților. Maria a făcut ceva extraordinar pentru mine , mi a oferit una dintre cele mai memorabile experiențe ale vieții mele: a participat la preselecții și a încheiat acest proces unic in viață. Deși orientata spre motociclism , Maria, din nou, m a impresionat. După 8 ani de cizme de motor, tocurile au fost o adevărată provocare. Au fost 2 luni de repetiții pline de o paleta colorată de emoții, deși uneori se simțea ca un pește care trebuia să se urce în copaci, Maria a reușit să fie peste orice fantezie a mea.

A dat dovadă și o citez ” am venit aici să dovedesc că poți fi feminină și poți face și sporturi extreme”.

Am trăit alături de ea toate provocările, mers, coregrafie, rochii, accesorii, pantofi, backstage..am sorbit fiecare moment si am creat o rețea neuronală care îmi aduce lacrimi de încântare la fiecare activare.

Dragi părinți și viitori părinți, balul bobocilor este o dată în viață!!!! Este o experiență unică și merită să o trăiți alaturi de copilul vostru!

Maria, ești un om minunat, perseverența ta este uimitoare, îți mulțumesc pentru acest vis împlinit, știu că nu ți a aparținut și știu că dorința ta de perseverența a fost de a îți îndeplini Fantezia de a îmi împlini visul.

Dragi copii care aspirați la această experiență, va invit să faceți pasul și să aveți încredere în visul vostru despre voi și să l manifestați.

Maria a fost spectaculoasă, totul a fost magic pentru mine.

Aș fi dorit să fie toți părinții în backstage, să fie acolo lângă copilul lor. Aș fi dorit ca fiecare copil care avea acest vis să fi fost susținut să participe. Vreau să schimb acest concurs bazat pe competiție și să l transform in recunoaștere din partea fiecaruia. Consider că participanții ar trebui să se voteze între ei, deoarece în spatele show ului este o întreagă poveste.

Au rămas participanți nerecunoscuți pentru competențele lor. In schimb exista o poveste extraordinară în spatele Mister 2023.

Maria ești manifestarea determinării, ai fost o divă pe scenă, nu as schimba o secundă din toată acesta aventură!”, a scris mama Mariei.

Advertisement

Lasă un răspuns