SCANDAL MONSTRU în Pitești! Încăierare între două femei ! A intervenit Poliția!

Incident tensionat într-un complex comercial din Pitești! Două femei, una în vârstă de 65 de ani și cealaltă de 20 de ani, au fost implicate într-o încăierare.

Se pare ca disputa a izbucnit atunci când femeia mai în vârstă a dorit să achiziționeze mai multe produse de la standul tinerei, care a refuzat să le vândă. Un schimb de replici a avut loc între cele două, iar tensiunile au escaladat. Ulterior, femeia în vârstă s-a întors la propriul ei stand de articole vestimentare, dar tânăra a continuat disputa, ajungându-se chiar la o bătaie .

În urma încăierării, femeia mai în vârstă s-a ales cu ochelarii distruși în timp ce tânăra și-a văzut telefonul spart. Surse indică faptul că femeia mai în vârstă ar fi vandalizat și magazinul colegei din complex.

Deși incidentul nu a fost raportat autorităților de către părți, polițiștii de la secția 2 au intervenit pentru a calma spiritele. Ambele femei au fost amendate în conformitate cu legea, cu o sumă cuprinsă între 200 și 1000 de lei. Surprinzător, niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma altercației.

Advertisement

Lasă un răspuns