Radu Perianu: “Judeţul nu se gestionează din tupeu”

Continuă contrele între conducerea Prefecturii Argeş şi conducerea Consiliului Judeţean Argeş. Acum, mărul discordiei este un drum judeţean, care, ce-i drept, arată deplorabil, lucru recunoscut de ambele tabere. Prefectul Radu Perianu a transmis un mesaj dur conducerii Consiliului Judeţean Argeş:

“Județul nu se gestionează din tupeu! Le transmit domnilor din conducerea Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și Marius Nicolaescu, care, pentru fiecare problemă, au un singur răspuns: că nu e treaba lor!

Așa au făcut în cazul Spitalului de Urgență Pitești- când au auzit că unitatea riscă să rămână fără medici ATI, au spus că nu e de competența lor.
Acum spun că niciun pod rupt și un drum distrus nu e treaba lor.
Mă întreb, retoric evident, care o fi treaba lor? Infrastructura Argeșului este, în mare parte, praf, ceea ce face evidente ,,eforturile” șefilor de la CJ de a moderniza drumurile.

În zona Căteasca, oamenii se plâng că ocolesc kilometri buni ca să ajungă acasă pentru că podul este închis circulației. Construcția a fost ,,un efort” al Consiliului Județean Argeș, atât de mare încât e periculos să fie folosit.

A sărit ca ars Marius Nicolaescu, vicele de la CJ, când s-a anunțat în spațiul public că s-a rupt un pod în zona Vidraru și zice că drumul județean e făcut praf din cauza mașinilor de mare tonaj care transportă lemne. Nu îl pot contrazice că măcar la păduri s-o pricepe.

De ce nu o fi sesizat și Poliția că lemnul e scos folosind infrastructură cu restricții de tonaj dacă tot avea informații? Poate nu o fi avut telefonul la el.

Drumul 794I, insignifiant pentru Marius Nicolaescu și Ion Mînzînă, ducea la un simbol al Argeșului- Cabana Cumpăna. Locul este acum aproape izolat.

Le transmit public o concluzie: spitalele de care vă ocupați voi sunt praf și drumurile spre ele, la fel!”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Advertisement

Lasă un răspuns