Caz ȘOCANT în Argeș: Și-a amenințat soția că îi taie gâtul! Ea a fugit la părinți, dar el nu s-a lăsat!

În ziua de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din Pitești.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în ziua de 26 noiembrie a.c., bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa, în timp ce se aflau în locuința lor din municipiul Pitești, ulterior femeia deplasându-se la domiciliul părinților săi, din localitatea Căldăraru.
De asemenea, la data de 27 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în gospodăria din comuna Căldăraru, fiind depistat de polițiști pe raza acestei localități, asupra sa fiind identificat un cuțit.
Având în vedere aceste aspecte, a fost completat formularul de evaluare a riscului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în
cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura