Accident grav ! Patru mașini implicate, 12 victime!

Patru maşini în care se aflau 12 persoane s-au ciocnit, vineri seară, în judeţul Olt, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

UPDATE: Echipajele medicale de la Ambulanţă şi SMURD au transportat la spital nouă persoane implicate în accidentul rutier produs vineri seara pe DN 65 (DE 574), în zona localităţii Priseaca, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate patru autoturisme în care se aflau 12 persoane. Două dintre persoanele transportate la spital au suferit multiple traumatisme

Băsăşteanu a precizat că dintre persoanele implicate, nouă au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar trei au fost monitorizate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale a fost activat Planul roşu de intervenţie, având în vedere numărul mare de persoane implicate. Au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, precum şi poliţişti.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura