ALERTĂ în Argeş! Un COPIL de 15 ani a AMENINŢAT că se SINUCIDE

Agitație mare la ceas de seară pe podul din cartierul Vișoi, la blocurile turn. Un tânăr amenința că va sări de pe pod. Nimeni nu știa dacă băiatul de 15 ani are vreo problemă gravă, care să-l împingă la acest gest radical.
Oamenii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului s-au deplasat cadrele Poliției Câmpulung cu două echipaje, pompierii din cadrul Detașamentului din municipiu cu un echipaj de intervenție și SMURD-ul. Oamenii legii au încercat să îl liniștească, însă nu au putut, tânărul fiind deosebit de agitat.
”Cred că a consumat ceva droguri, era foarte agitat. Nu spunea ceva clar, doar că vrea să sară de pe pod. Spunea ceva că zboară, sau așa am auzit noi de la distanța unde stăteam. Nu a acceptat să îl ia cu ambulanța la spital. Au plecat pompierii, după ce l-au imobilizat polițiștii și viața respectivului nu mai era în pericol. Cred că l-au dus la spital, nu mai știu ce s-a întâmplat apoi cu el, spune Marius, un domn din Vișoi.
După ce l-au imobilizat, cadrele Poliției Câmpulung au plecat cu tânărul care se afla clar sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv, spre UPU Câmpulung, unde a fost transferat într-un echipaj medical și însoțit de echipajul Poliției Câmpulung, cel medical a plecat cu tânărul la un spital din Capitală. Cu certitudine acolo s-a stabilit și ce a consumat tânărul și s-a și intervenit pentru a-i salva viața.
”La Câmpulung, chiar dacă se pune ”batista pe țambal”, așa cum spuneau bătrânii, se consumă grav. Nu mai avem lucrători care să eradicheze acest fenomen. Ne dăm mari teoreticieni pe la televizor, pe teorie suntem buni, practica ne omoară, uite demonstrația. Dar cred că așa se vrea, că dacă omori neuronii generației viitoare, stârpești o națiune, asta cred eu că se dorește. Nu mai crede nimeni că sunt vânzătorii de droguri super șmecheri, sunt aceiași care vindeau și până acum, și aia mici sunt copii de liceu, așa că sunt ușor de prins, dar teoria mea și nu numai, e că se dorește stârpirea noii generații. Nu numai în România, e ceva global. Dacă noi ne înșelăm, hai să vedem stârpit acest fenomen, abia atunci ne poate contrazice careva, până atunci ar fi bine să tacă și să muncească”, spune un fost profesor de istorie din Câmpulung.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura