TRAGEDIE! O mamă și fiul său, OMORÂȚI de un șofer, în fața casei!

O mamă și fiul său au avut parte de un final teribil, în fața casei lor.

Bărbatul a fost lovit în plin de mașină, care a ricoșat într-o alta, care, la rândul ei, a lovit-o pe femeie. Totul s-a petrecut în comuna Turburea din județul Gorj.

Mamă și fiu, uciși în fața casei

Conform primelor informații, victimele au fost ucise chiar în fața casei în care locuiau.

Mai multe echipaje de salvare au fost solicitate să intervină la locul tragediei. În plus, un elicopter SMURD a intervenit pentru a prelua victimele.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Turburea, satul Cocorova, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a lovit două persoane care erau pietoni”, potrivitISU Gorj, relatează gorjexpress.ro

La locul tragediei s-au deplasat și două autospeciale pentru descarcerare, dar și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj și patru ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. În urma impactului violent, cele două victime se aflau în stare de inconștiență.

„Este vorba despre un bărbat in varsta de 51 de ani si mama acestuia in varsta de 68 de ani.

Barbatul a suferit leziuni incompatibile cu viata de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua in cel mai scurt timp. Din pacate, eforturile echipajelor de interventie au fost fara succes, constatand-se decesul femeii”, au mai informat reprezentanții ISU Gorj.

În autoturism se aflau șoferul, un bărbat de 24 de ani și mama acestuia de 43 de ani. Tânărul a fost evaluat medical la fața locului, însă a refuzat să meargă la spital, iar mama acestuia nu a suferit leziuni, conform surselor citate.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura