Șocant! Soțul unei vedete de la noi a MURIT la 36 de ani. “Era perfect sănătos”!

Cunoscuta prezentatoare TV, Anca Serea, a trecut printr-un șoc puternic atunci când primul ei soț, Filip Poplingher, a murit la vârsta de 36 de ani .

Cu o carieră strălucitoare și o familie numeroasă, Anca Serea pare a fi personificarea fericirii și succesului. Cu toate acestea, puțini cunosc povestea sa zbuciumată, marcată de pierdere și luptă, în care a găsit forța de a merge mai departe. 

Drama prin care a trecut Anca Serea în 2010 

Potrivit fanatik.ro, vedeta de televiziune și influencerul Anca Serea a cunoscut atât lumina cât și întunericul vieții într-o măsură considerabilă.

În anul 2010, Anca Serea s-a confruntat cu unul dintre cele mai cumplite momente ale vieții sale– decesul primului ei soț, Filip Poplingher, în urma unei lupte îndelungate cu leucemia.

”Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 

Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect.

Filip Poplingher, un om de afaceri de succes și un sportiv dedicat, nu se putea gândi că va fi înfruntat cu o boală atât de nemiloasă la o vârstă atât de fragedă. Diagnosticul de leucemie a venit după o perioadă în care simptomele sale, precum transpirația abundentă în timpul nopții, păreau inexplicabile.

Cu toate eforturile depuse și tratamentele urmate, lupta lui Filip împotriva bolii s-a încheiat tragic, lăsând în urmă un gol imens în viața celor dragi.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura