TRAGEDIE! Polițist BEAT implicat într-un accident MORTAL! Un tânăr profesor a MURIT!

Un tragic accident petrecut în primăvara anului 2022 a îndurerat comunitatea din Satu Mare și din județul Maramureș. Profesorul de educație fizică și sport la un liceu din Satu Mare și-a pierdut viața într-un impact violent pe DJ193, la podul de la Ardusat, în urma unei coliziuni cu o mașină înmatriculată în Maramureș și condusă de un polițist în vârstă de 23 de ani.

Acum, după mai mult de un an de la această tragedie, justiția a fost făcută. Potrivit informațiilor furnizate de vasiledale.ro, polițistul implicat în accident a fost condamnat cu executare. Mai mult decât atât, sursele indică faptul că polițistul era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului

În această săptămână, Curtea de Apel Cluj a soluționat definitiv dosarul de ucidere din culpă în care a fost cercetat polițistul din Fărcașa. Totul s-a întâmplat în dimineața de 26 aprilie 2022, pe DJ 193, în zona podului peste Someș de la Ardusat. Atunci un autoturism condus de profesorul de educație fizică (43 de ani) din Satu Mare a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de un autoturism condus de un tânăr polițist din Maramureș, agentul Sebastian Chira (23 de ani) de la Postul de poliție Fărcașa. Și profesorul și polițistul se îndreptau spre locul de muncă. În urma accidentului, profesorul sătmărean, care avea trei copii, a murit. Polițistul a fost internat în spital, fiind rănit.

Polițistul era beat în momentul producerii accidentului. A fost condamnat cu executare!

Conform legii, s-au luat probe de sânge de la ambii șoferi implicați în accidentul mortal. Proba profesorului mort, negativă. Proba polițistului (nevinovat, conform raportului de caz)… pozitivă. Polițistul era în stare de ebrietate (beat). Avea alcoolemie de 0,83 g/l alcool pur în sânge, mai informează vasiledale.ro.

În data de 21 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare. Aceștia au identificat un tânăr de 25 de ani, condamnat la executarea unei pedepse de 3 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tânărul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura