INCONȘTIENȚĂ! Un șofer DROGAT de 35 de ani, a măturat cu TIR-ul o coloană de 15 maşini!

O scenă de coșmar s-a desfășurat în Croația, pe drumul de stat D5, în apropiere de punctul de trecere a frontierei Stara Gradiška. Un accident grav a implicat aproximativ 15 vehicule și a dus la rănirea a 19 persoane, dintre care patru au suferit leziuni grave. Potrivit publicației 24sata.hr, evenimentul tragic s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16:31.

Șoferul responsabil pentru tragedie este un român în vârstă de 35 de ani, care, conform unor informații neoficiale, s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul producerii accidentului

19 persoane au fost rănite, patru dintre ele fiind în stare gravă, în urma unui accident produs de un şofer român de TIR. Tânărul de 35 de ani a trecut mai întâi pe lângă stația de taxare Okučani fără să oprească, apoi a virat la stânga, în direcția punctului de trecere a frontierei Stara Gradiška. A lovit iniţial un vehicul, după care, la câțiva kilometri distanță, a măturat cu TIR-ul o coloană de alte 15 mașini și oameni care așteptau calm să treacă granița.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura