Florile plâng pentru un Înger! Alina era foarte îndrăgită în Argeș! Era un om de afaceri de succes!

Florile Plâng pentru un Înger!

În fiecare floare există o poveste, iar în fiecare poveste există un erou. Astăzi, în rândul petalelor căzute ,ne luăm rămas bun de la Alina Rotaru – o florăreasă ce a înflorit în inimile noastre și a lăsat o amprentă eternă în lumea florilor. Aceasta avea mulți clienți fideli, dar și prieteni în Argeș, dar mai ales la Pitești.

Alina nu era doar o simplă florăreasă; era un artist al naturii, transformând firele delicate în opere de artă vii. Prin mâinile ei pricepute, florile căpătau viață și povesteau emoții tainice.

Dar viața are un mod nedrept de a înflori și apoi de a se ofili. Într-o zi banală din viața ei plină de culoare, destinul a tras un fir subțire și a răsucit povestea într-o altă direcție. Alina a luptat în tăcere cu o boală necruțătoare care i-a răpit puterea și i-a șters zâmbetul. În ciuda eforturilor celor din jur, în inima ei mică și curajoasă, bătăile s-au stins în tăcere , în urma unui tratament greșit.

Astăzi, ne ridicăm vârfurile de la pălării și aducem un ultim omagiu unei eroine prea puțin cunoscute, dar cu o inimă de neînfrânt. Drum lin, dragă Alina. Să aibă cerurile grădini întinse și flori care să cânte povestea ta veșnică.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura