Un elev de la Colegiul ‘Maria Teiuleanu’, campion naţional la kickboxing

”Numai prin instruire o persoană își va cunoaște propriile slăbiciuni. Cel care este conștient de slăbiciunile sale, va rămâne stăpân pe sine, în orice situație”. (Gichin Funakoshi)

Acesta este motto-ul după care se ghidează Victor Secară, un sportiv care practică artele marțiale de câțiva ani buni și care are rezultate deosebite atât pe plan național, cât și internațional (locul 5 european, respectiv 9 mondial la kickboxing).

În perioda 12-15 mai a participat la Campionatul Mondial de Kickboxing de la Istanbul, unde a ajuns până în sferturi, iar în data de 21 mai a avut loc la Constanța Campionatul Național de Kickboxing, unde a ieșit dublu camion național.

A început artele marțiale la Samurai Dojo cu sensei Sebastian Ene (Karate) și a continuat perfecționarea ca sportiv la Aleph cu sensei Marius Cocean.

Victor este elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” și, pe lângă pasiunea pentru artele marțiale, urmează și cursurile de teatru la Fundația Ilfoveanu sub îndrumarea maestrului Bebe Cotimanis.

Lasă un răspuns