De la 1 septembrie, autobuzele Publitrans vor circula până în Bradu, Bascov şi Mărăcineni

Veşti bune pentru cei care circulă cu autobuzul. Primarul Cristian Gentea a anunţat oficial în conferinţa de presă a primăriei că, începând cu 1 septembrie, vom avea transport în Zona Metropolitană Piteşti!

Autobuzele vor merge până în Bascov, Bradu şi Mărăcineni. Nu vor urca însă spre Moşoaia şi Albota, pentru că edilii locali din zonele comunele respective şi-au retras aderarea iniţială la ADI Transport.

Pentru a acoperi atât vechile cât şi noile trasee, vor fi folosite noile autobuze electrice, 40 la număr, care vor sosi şi vor fi înmatriculate până la sfârşitul lunii august. Autobuzele de la Bradu vor coborî până în centrul Piteştiului, la Muzeul Judeţean, la fel şi cele de al Mărăcineni. În ce priveşte Bascovul, aici vor fi introduse două trasee, pe cele două drumuri principale din comună.

O alta veste bună este pentru locuitorii din Ştefăneşti şi Oarja. Primăria Piteşti mai are în derulare un alt proiect de finanţare pentru alte 15 autobuze şi imediat ce acestea vor sosi, vor fi introduse pe noile rute.


Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura