Rectorul Chirleșan, dezamăgit de atitudinea medicului Găitan! ‘A mințit’

Medicul Andrei Găitan a obținut în mai puțin de 24 de ore mai multă notorietate decât dacă ar fi reușit cea mai spectaculoasă intervenție chirurgicală. La scurt timp după postarea acelui mesaj, au fost mai mulți oameni care i-au venit în ajutor. Printre aceștia s-a aflat și rectorul UPIT, Dumitru Chirleșan, cel care s-a oferit să-i ofere o garsonieră în campusul UPIT. Numai că Dumitru Chirleșan se declară dezamăgit de faptul că medicul nu l-a căutat absolut deloc pentru a soluționa această problemă.

“Am un acut sentiment de amărăciune. Domnul doctor Andrei Găitan, de-acum celebru luptător anti-sistem, nu ne-a căutat.

E dreptul dumnealui de a nu accepta o garsonieră în campusul UPIT.

Ce mă amărăște însă e faptul că am aflat că în problema locuinței de serviciu, dumnealui a mințit. Cel puțin odată, a refuzat o asemenea locuință, oferită de SJU AG.

Așa că îmi exprim regretul că am reacționat conform educației mele și conform cu rolul UPIT, asumat de toată comunitatea academică.

Restul, e tăcere și rușine.

Câți profesori, oare, locuiesc cu chirie, cu venituri mult mai mici și fără a li se oferi locuințe de serviciu!?

Vă rog să mă iertați pentru naivitate și pentru că am crezut și că politicienii noștri chiar doresc să rezolve o problemă socială. Se pare însă că maniera infantilă de a face politică nu s-a estompat nici pe departe”, scrie pe Facebook, rectorul Dumitru Chirleşan.

Lasă un răspuns