Alexandru a fost un înger pe pământ! ‘Eu vreau să ajut copiii bolnavi’

Alexandru a plecat dintre noi, vineri seara, în urma unui cumplit accident petrecut în comuna Corbi. Motocicleta pe care o conducea a fost efectiv spulberată de o maşină condusă de un alt tânăr. La mai puţin de 19 ani, Alexandru participa la nenumărate acţiuni de voluntariat, încercând să vină în ajutorul copiilor cu probleme. Acesta lua parte la acţiuni de voluntariat cu Asociaţia Aripi de Înger. Un mesaj emoţionant a fost postat de reprezentanţii acestei asociaţii în memoria lui Alexandru.

“Drum lin! Acum ești voluntar printre îngerii din cer!

Un suflet minunat și bun ne-a părăsit. Abia acum ne-am găsit puterea de a scrie! Sufletul nostru este distrus și oricât l-am plânge și am implora Cerul nimic nu îl aduce înapoi!

Avea 19 ani și avea toată viața înainte. Era voluntar de 2 ani și s-a implicat în foarte multe proiecte dar nu a dorit să fie mediatizat.

“Eu vreau să fac bine și să ajut copiii bolnavi, atât! Vă rog să nu îmi faceți poze! Nu dăruiesc pentru publicitate, ci pentru suflet!” Acum nu mai este printre noi și vrem să afle cât mai mulți oameni ce suflet minunat ne-a părăsit!

A plecat alături de colegi cu colinda, cu Capra prin toate clasele Colegiului Național “Vlaicu Vodă” pentru a strânge bani de alimente și dulciuri pentru familiile necăjite!

“Am strâns suma aceasta de bani că să o donăm copiilor bolnavi”. Răspunsul nostru a fost un refuz. Da, nu am primit acei bani și i-am trimis la cumpărături. Era misiunea lor și trebuia să o ducă până la final.

S-a implicat în campania “Luna terapiilor gratuite” și datorită și implicării lui, copiii bolnavi de autism, au primit terapie gratuită. A lucrat cu copiii asociației și ai Clubului de Recreere Aripi de Înger. Se simțea neputincios în fața suferinței lor, suferea pentru că nu putea oferi mai mult.

“Doamna Mădălina vreau să ofer tot ce pot dar în liniște “

Și așa a fost!

Cum este soarta….doi tineri de 19 ani implicați într-un accident! Unul se prăbușește, celălalt, îndurerat încearcă să îl salveze. Amândoi, tineri cuminți și minunați. O clipă de neatenție!

Suntem alături de toți cei îndurerați!

Dumnezeu să le fie alături și să le arate calea spre iertare și liniște!

Drum lin voluntar al îngerașilor! Dumnezeu te-a vrut în ceata lui de îngeri! Să ne veghezi de acolo de sus!

Nu te vom uita niciodată! Ești îngerul nostru din Cer!” este mesajul transmis de către reprezentanţii asociaţiei.

Advertisement

Lasă un răspuns