Românii, încurajați să-i pârască pe cei care fură apă

Județul Gorj e lovit puternic de valuld e caniculă și secetă. Primarul din comuna Cătunele, Florin Țuilă, a lansat un apel public și a atras atenția că „hoții de apă nu sunt prietenii noștri”.

„Stimati cetățeni, trecem o perioadă grea cauzată de seceta din luna iulie. Apa potabilă distribuită la populație este tratata cu clor, ceea ce va duce la uscarea plantelor. De asemenea, în urma compararii masuratorilor de la apometrul principal cu totalizarea apometrelor abonaților, rezulta ca se fura apă. Vom recompensa pe cei ce vor da informatii sigure si susținute. Hotii de apa nu sunt prietenii noștrii, ne urăsc, ne fură din buzunar, ne fac să suferim!

Aveti curaj si dați-ne informatii. Anuntati-ne de persoane care lasa apa sa curga pe furtun mai multe ore! Ca sancțiuni, cei ce vor fi prinsi ca sustrag apa vor fi debranșați, vor plăti pierderile de rețea, li se va intocmi dosar penal si nu vor mai avea acces la reteaua publica! Folositi fantanile publice si izvoarele pentru a uda plantele. Trebuie sa conviețuim si in situatii dificile! Sa fim uniti si sa ne respectam!”, a transmis primarul de Cătunele, citează presa locală.

Advertisement

Lasă un răspuns