Jurnalişti agresaţi la percheziţiile în casa lui Dani Mocanu

Oamenii legii efectuează în aceste momente o percheziţie la domiciliul manelistului Dani Mocanu. Se pare că mai multe persoane apropoiate manelistului au intrat în conflict cu mai mulţi jurnalişti prezenţi la locul evenimentului. Poliţiştii au aplanat conflictul.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la modul în care două persoane care se aflau în zona unui imobil din localitatea Ștefănești, la care se desfășura o activitate de percheziție domiciliară, ce au manifestat acte de agresiune față de doi jurnaliști prezenți pe drumul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 28 iulie a.c., luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau la un imobil de pe raza localității Ștefănești, județul Argeș, au intervenit ca urmare a faptului că două persoane, care se aflau în afara curții imobilului la care se desfășura activitatea de percheziție, au devenit agresive față de alte două persoane – jurnaliști, aflați pe o stradă adiacentă.

Conflictul a fost aplanat fără a fi necesară utilizarea forței și fără să existe persoane rănite.

Ca urmare a celor stabilite în urma verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de cuvinte și expresii jignitoare, față de doi bărbați, de 28 și de 32 de ani, din Ștefănești”, transmit reprezentanţii

Lasă un răspuns