Rotaru, atac dizgraţios la adresa primarului Gentea! ‘Tu furi de la cetăţeni’

Mihai Rotaru, finanţatorul celor de la Craiova s-a trezit vorbind şi a cam luat-o pe arătură, dar rău. Acesta s-a ofuscat că sunt echipe în prima divizie finanţate sub o formă sau alta de către Primării sau măcar sprijinite. De aici a pornit un adevărat turnir la adresa primarului Gentea. Nu trebuie să vii să spui că îl iubeşti pe primar, dar chiar trebuie să ai probleme la mansardă să nu admiţ că fără eforturile acestuia, FC Argeş era istorie. Mai mult, în fiecare zi primarul încearcă să atragă lângă el oameni care să susţină financiar echipa, tocmai pentru ca municipalitatea să ofere mai puţini bani. Rotaru a fost deranjat că edilul nu a stat precum un cuţu cuminte şi a apucat resturile aruncate de Rotaru pentru Işfan, unul dintre cei mai promiţători tineri din fotbalul românesc. Gentea vrea la Piteşti o echipă puternică, o echipă care să fie din nou mândria României. Lăsat cu ochii-n soare de către edil, Rotaru a început să arunce cu jigniri şi chiar acuze cu iz penal. Numai că Rotaru să nu uite că a lui echipă a fost înscrisă în mod direct în Liga a II-a. Da, în buza primei divizii, în timp ce FC Argeş a pornit din Liga a IV-a. Cine pe cine fura atunci?

„Eu sunt prieten cu Dani Coman, dar e greșit să ceri bani de la comunitate. De ce noi să ne batem cu Primăriile? Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie. 

Noi ne batem cu saci fără fund! Avem FC Argeș, avem Chindia Târgoviște, FC Voluntari. La Sepsi a altceva… Fă-ți planurile pe banii tăi, nu pe banii instituțiilor. 

Dacă Universitatea ar fi primit 1,5 milioane de euro în fiecare an de la primărie… Nu 4, cum primește FC Voluntari sau altele. Avem două foruri. Ei trebuie să vină cu soluții, cu idei!”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Lasă un răspuns