Salonul Bela Popescu, locul în care frumuseţea este ridicată la rang de artă

Lansat de Bela Popescu , unul din cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi hair stylişti din judeţ, Salonul

„ Bela Popescu“ reprezintă un concept de avangardă în domeniul esteticii, unde calitatea, stilul şi rafinamentul sunt principiile cele mai importante, dedicate înfrumuseţării. Pentru că vei beneficia de consultanţă personalizată, în Salonul „ Bela Popescu“ vei afla ce ţi se potriveşte cel mai bine, vei primi întotdeauna cele mai bune sfaturi în care să ai încredere, iar atmosfera relaxantă, căldura şi respectul cu care vei fi tratată, vor face dintr-o vizită obişnuită într-un salon de înfrumuseţare, o experienţă deosebită.

  Coafat mireasă şi machiaj

Echipa de experţi a salonului Bela Popescu se asigură că oferă mireselor look-ul mult dorit în ziua nunţii. Aici vei beneficia de servicii de make-up şi coafat de 5 stele.

Dacă nu te poţi hotărî ce coafură şi ce machiaj ţi se potrivesc cel mai bine pentru această zi specială, profesioniştii salonului Bela Popescu te aşteaptă cu sfaturi personalizate şi idei unice, care să îţi dea un plus de strălucire! Oricine îşi doreşte să apeleze la servicii profesioniste de hair styling, make-up, cosmetică, terapie corporală, manichiură sau pedichiură, găseşte în echipa de la  Salonul „Bela Popescu“ profesionalismul, discreţia şi suportul de care are nevoie. Totodată, Academia Bela Popescu, cea mai bună academie de formare din ţară vă pune la dispoziţie o sere de cursuri susţinute de traineri de top. Bela Popescu-locul unde frumuseţea este la ea acasă. Programări la numărul de telefon-0744 800 854

Lasă un răspuns