A murit în timp ce făcea live pe Facebook în mașina cu care rula cu aproape 300 km/h!

Ziua de 20 iulie a fost o zi neagră pentru o familia unui tânăr de 21 de ani pasionat de mașini și viteză.

Mattias Orsus Brischetto, căruia apropiații îi spuneau Nicolas, a murit în timp ce făcea live pe Facebook dintr-o mașină care rula cu 293 de kilometri pe oră!

Accidentul devastator a avut loc pe Grande Raccordo Anulare din Roma, iar ultimele clipe din viața tânărului, pe care practic chiar el le-a înregistrat în direct, au ajuns în toată presa din Italia, dar și în publicațiile de peste hotare.

Dar jurnaliștii din Peninsulă au descoperit un lucru și mai șocant, imediat după înmormântarea tânărului: pentru Nicolas nu era prima oară când sfida moartea în acest fel, potrivit debarbati.ro.

Potrivit jurnaliștior italieni, cu câteva luni înainte de accidentul care avea să-i curme viața, tânărul mai făcuse un live pe Facebook în timp ce conducea cu o viteză chiar și mai mare decât în noaptea în care a murit!

„Pentru a merge cu 334 de kilometri pe oră este nevoie mai întâi de o mașină, apoi de curaj”, spunea el atunci.

Totuși, pe 20 iulie, când a murit, nu el conducea mașina, ci un prieten. El filma de pe scaunul din dreapta vitezometrul mașinii sport care indica la un moment dat 293 km/h.  La o asemenea viteză cea mai mică greșeală făcută de șofer ducea la un dezastru – fapt care s-a și întâmplat.

După ce amicul lui Nicolas a pierdut controlul mașinii, bolidul a lovit o balustradă, după care s-a răsturnat. Tânărul a zburat din autoturism și a murit pe loc.

Lasă un răspuns