Mama Alexandrei Măceşanu, după interviul lui Gheorghe Dincă: ‘Dacă va primi pedeapsa de 30 de ani, nu ne încălzeşte cu nimic!’

Răpusă de durere, mama Alexandrei Măceşanu a declarat, în emisiunea Exces de putere de la Antena 3, că nu o mulţumeşte cu nimic faptul că Gheorghe Dincă va primi 30 de ani de închisoare, atâta timp cât ea nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei. Nicio sentinţă nu îi poate aduce alinarea.

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe  Luiza Melencu.

Tudorița Măceșanu are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că Alexandra este în viaţă.

„Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea.  Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putrezească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu.

Lasă un răspuns