Cine va fi noul președinte al României? Candidat surpriză la prezidențiale!

Jocurile privind alegerile prezidențiale din 2024 nu s-au făcut încă, dar un nou nume este vehiculat acum drept candidat sigur. Sociologul Alfred Bulai este convins că acesta va candida „altfel înseamnă că renunță la politică”.

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024 și despre ce candidați „surpriză” se așteaptă să apară pe scena politică. Unul dintre cei nominalizați de acesta ca viitor candidat este Victor Ponta. Sociologul spune că se așteaptă „ca partide mici să fie mari jucători la alegerile prezidențiale 2024”.

Victor Ponta va fi sigur candidat la prezidențiale

„Ponta va fi candidat la prezidențiale 2024. Vă anunț, asta este cert. Șefii tuturor partidelor mici vor candida pentru a-și trage partidele, este o logică simplă. Vrea, nu vrea, trebuie, altfel înseamnă că renunță la politică”, a declarat sociologul la DC News.

Un alt nume vehiculat la prezidențiale este Liviu Dragnea. Cu toate acestea, Dragnea nu va putea participa din cauza legii promulgate recent de președintele Klaus Iohannis care instituie interdicția de a candida pentru funcția supremă în stat pentru persoanele care, la data depunerii candidaturii, au suferit condamnări penale definitive.

Fostul şef al PSD a fost condamnat la închisoare cu executare a doua zi după ce PSD a pierdut europarlamentarele în 2019. Acesta a primit 3,6 ani de puşcărie cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Amintim că, Liviu Dragnea a mai vizat cea mai importantă funcţie din România. Cel puţin asta susţinea fostul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu. Acesta a spus că în cazul în care partidul ar fi câștigat alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea și-ar fi anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

Lasă un răspuns