Familia care și-a găsit sfârșitul pe Valea Oltului, condusă pe ultimul drum. „Tot satul i-a plâns,,

Cele trei suflete, o mamă, un tată și fiul lor de doar un an şi trei luni, au fost conduși pe ultimul drum, în satul Săliștea, după ce și-au găsit sfârșitul într-un tragic accident de mașină de pe Valea Oltului.

Durere profundă pentru toți locuitorii satului Săliștea, judeţul Alba, după ce o familie întreagă a pierit în urma unui accident groaznic care a avut loc pe Valea Oltului. Radu, în vârstă de 34 de ani, Adriana, 32 de ani, și fiul lor, Andreas, în vârstă de un an și trei luni erau în drum spre mare când asupra lor s-a năpustit ghinionul. Aceștia au fost implicați într-un accident pe DN7, mașina în care familia se afla a intrat în coliziune frontală cu un TIR. Au sfârşit toţi trei sub un morman de fiare.

Întreaga comunitate din Săliștea a vrut să își ia rămas bun. Tânărul cuplu urma să aniverseze trei ani de căsnicie peste câteva săptămâni. Au pierit cu toţii într-o secundă.

„Au fost niște tineri foarte cumsecade, cuminți, la casa lor, drăgălași. Toată lumea, tot satul i-a plâns și le pare rău de ei.”, „Dumnezeu să îi ierte și să-i odihnească și la părinți să le dea multă putere, dar e un gol care rămâne gol până îi astupă pământul și pe părinți. E un gol mare că nu mai ai pe nimeni acasă. Nu mai strigă nimeni mamă, tată, bunică. e greu.”, au spus îndurerați oamenii din sat, citaţi de observatornews.ro.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura