Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alţi trei au ajuns la spital, după un cumplit accident în Râmnicu Vâlcea

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi, după un accident produs, noaptea trecută, în Râmnicu Vâlcea.

Cumplitul accident s-a produs în jurul orei 00.20, pe DN 7, în Râmnicu Vâlcea, la intersecţia cu strada Pârâul Hoţului.

Vitezometrului maşinii în care se aflau cei patru tineri, respectiv un BMW, s-a blocat la 178 de km/h în urma impactului.

“Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7(str. Calea București), km 173+950m,  intersecție cu strada Pârâul Hotului,  ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt auto.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, vătămarea corporală a  pasagerei drepta față din același auto și a altor 2 persoane din celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Lasă un răspuns