Tânăr de 23 de ani, după gratii după ce și-a violat vecina!

Un tânăr de 23 ani riscă ani grei de închisoare din cauză că a intrat peste vecina sa și a violat-o! Bărbatul a profitat că femeia a lăsat ușa deschisă, a intrat peste ea și a început să o amenințe cu moartea pentru a-și satisface poftele carnale. Când a observat că victima opune rezistență, acestaa imobilizat-o și a început să o violeze.

Când a reușit să scape din mâinile violatorului, femeia a alertat autoritățile, iar tânărul a fost găsit la scurt timp de către oamenii legii. Acestaa fost dus la audieri și reținut. Recent magistrații Judecătoriei Pitești au decis să îl trimită în judecată, urmând ca în următoarea perioadă să fie dată și o sentință.

„În baza art. 346 alin. (1) C.p.p. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. x al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pite?ti, privind pe inculpatul T.A.D., trimis in judecata pentru savarsirea infracţiunilor de viol si violare de domiciliu prev.de art.218 alin.1 C.p. si art.224 alin.2 C.p. cu aplic.art.38 alin.1 C.p. si art.77 lit.e C.p. si persoana vatamata/civila D.V. a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei . Cu drept de contestaţie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de la 15 septembrie 2022” se arată în decizia magistraților piteșteni.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura