Festivalul “Toamna Piteșteană” revine în centrul Piteștiului din Octombrie !

Festivalul „Toamna Piteșteană” revine cu o nouă ediţie, în perioada 7 – 11 octombrie a acestui an. Municipalitatea piteșteană va organiza desfășurarea acestui târg cu tradiție în oraşul nostru într-un mod inedit, pentru prima dată evenimentul fiind localizat în trei zone, ce vor oferi piteştenilor experienţe culinare variate.

Astfel, în Piața Milea, locul tradiţional de expunere și vânzare a produselor de sezon, în cadrul Toamnei Piteștene, va fi organizat târgul de fructe și legume, completat cu secţiunile ce vor oferi produse apicole și zaharoase, conserve de sezon și must.

Produsele alimentare tradiționale, specifice festivalului recoltei de toamnă – pastramă de oaie și alte produse din carne -, precum și must, vin sau alte băuturi vor putea fi degustate de către doritori în spaţiul special amenajat în acest scop, în zona Parcului Ştrand – Costache Negri.

Piaţa Primăriei va găzdui, în aceeași perioadă, mult-așteptatul Street Food Festival ce va completa oferta gastronomică a evenimentului cu variate specialități ale bucătăriei internaţionale.

Lasă un răspuns