Sofer cu doi la mie alcoolemie, la volan pe Bulevardul Republicii!

Dacă a băut de fericire sau de supărare, doar el știe, ceea ce se știe este că, un bărbat de 44 de ani s-a făcut criță și, pentru că nu se putea ține pe picioare, s-a urcat la volan. Așa l-au descoperit polițiștii argeșeni care l-au oprit din drumul său încețoșat chiar pe pe bld. Republicii din Pitești. Evident că a picat testul făcut cu aparatul de măsurat alcoolemia, dar, dus la analize, a șocat pe cei care au putut vedea că alcoolemia sa era foarte aproape de 2 la mie. Temerarul șofer a rămas și fără carnet și s-a ales și cu dosar penal.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Republicii din Pitești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație” potrivit IPJ Argeș.

Advertisement

Lasă un răspuns