Elevii din Bascov au organizat Festivalul ‘Bucuriile Toamnei’

La final de săptămână a fost sărbătoare în comuna argeşeană Bascov. Elevii din localitate au organizat a partra ediţie a Festivalului „Bucuriile Toamnei”. Au fost moment ecu adevărat unice. Cei prezenţi s-au putut bucura de momente cu adevărat superbe, graţie implicării elevilor, profesorilor, dar şi a părinţilor. La Grădiniţa cu Program Prelungit Bascov  şi la Şcoala „Virgil Calotescu” din Bascov au fost amplasate standuri cu produse tradiţionale. Cei prezenţi au putut cumpăra produse delicioase pentru iarna care bate la uşp, de la dulceaţă, compot şi până la delicioasa zacuscă, toate aceste produse au putut să fie cumpărate. Prezent la această veritabilă sărbătoare a comunei a fost şi primarul Gheorghe Stancu, cel care a ţinut să îi felicite pe organizatorii acestui minunat eveniment. „O inițiativa frumoasa a conducerii Școlii ”Virgil Calotescu “ din Bascov ,începută in urma cu patru ani .

Am avut ocazia sa vizitez standurile cu produse tradiționale frumos organizate la Gradinita cu Program Prelungit Bascov ,Scoala Bascov si Școala Valea Ursului .

Peste tot ,am simțit implicare din partea copiilor ,părinților ,bunicilor și nu in ultimul rând a cadrelor didactice ,care au oferit un model exemplar de activități extrașcolare in scolile și grădinițele din Bascov .

Au fost prezenți la acest frumos eveniment ;Cadrele didactice ,parintii și bunicii elevilo ,reprezentanți ai Primăriei Bascov ,Consilieri locali și reprezentantul Inspectoratului Scolar Județean Argeș doamna Minerva Rizea !

Cu aceasta ocazie am degustat produsele de sezon si am făcut multe cumpărături pentru cămara de acasă !

Felicitări tuturor pentru participare ,organizare si implicare !”, a transmis primarul Gheorghe Stancu.

Lasă un răspuns