ATENTIE! Fenomenul care strică weekendul, avertisment pentru şoferi

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi pe arii restrânse în zona Carpaților Meridionali și cu totul izolat în Oltenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de sud-vest a țării și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade. În zonele joase de relief, pe spații mici va fi ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua când se vor semnala ploi slabe, pe arii restrânse în zonele montane și cu totul izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute spre 0…1 grad în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 3…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA ÎN ȚARĂ
Vremea va fi frumoasă în toate regiunile, iar în vest și nord-vest se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

Lasă un răspuns