Dacia, surpriza anului! Logan electric!

Dacia pare să pregătească o mare surpriză pe piaţa auto din România şi nu numai. După cum relatează cei de la http://www.profit.ro, conducerea fabricii ia în calcul realizarea unui Logan electric pentru a se adapta la cerinţele actuale. Xavier Martinez, cel care conduce vânzările şi marketingul Dacia, a fost prezent la standul mărcii din Paris, în cadrul Salonul Auto din Paris, unde a dezvăluit câteva informaţii importante pentru viitorul Dacia, printre acestea numărându-se şi faptul că nu este exclus ca marca să-şi extindă gama, în viitor, dar şi că se ia în calcul o posibilă electrificare a lui Logan.

Conform celor de la http://www.profit.ro, referitor la posibilitatea ca marca să mai poată lansa noi automobile, în special pe segmentul SUV-urilor, care este tot mai căutat de public, Xavier Martinez a evitat un răspuns negativ ferm: “Spring, Sandero, Jogger, Duster, Bigster, acoperă 80% din piaţa europeană. Este deja o provocare frumoasă pentru a acoperi asta corect. Dar vom vedea după asta, vom vedea.

Dacă va exista altă posibilitate, vom vedea”. “Preferăm să avem un număr redus de modele, dar modele foarte puternice. Dacă volumele vândute nu sunt foarte mari, nu poţi investi foarte mult, de aceea preferăm să avem cinci piloni puternici în care poţi investi bani pentru a menţine atractivitatea în timp”. În acelaşi timp, el a lăsat să se înţeleagă faptul că viitorul Logan nu este încă pecetluit. “Viitorul ne va spune dacă va fi un Logan electric. Este un model care se vinde foarte bine în România şi în Maroc. Vom vedea”.

Lasă un răspuns