WhatsApp nu mai funcționează! Europa, Asia și Australia nu mai pot folosi aplicația de mesagerie

Aplicația WhatsApp a încetat să mai funcționeze în această dimineață în mai multe țări europene. Platforma de mesagerie a încetat să funcționeze în urmă cu câteva ore.

În urmă cu câteva ore aplicația WhatsApp a încetat să mai funcționeze. Eroarea a început în alte țări din Europa și a ajuns și în România. Inițial, utilizatorii nu puteau trimite mesaje în nicio conversație de grup, iar acum nici mesajele individuale nu ami pot fi trimise.

Este afișată doar pictograma ceasului, care indică că mesajul nu a fost încă trimis. Mai mulți utilizatori din țări din întreaga lume, precum Australia, Singapore, Italia, Malaezia, Georgia, Cipru au sesizat aceeași problemă.

„Web-ul nu funcționează, chat-ul de grup nu funcționează. Chatul individual a încetat să funcționeze acum 5 minute. Acum arată doar ceasul. Înainte de aceasta, doar chat-ul de grup era așa, în timp ce chatul individual nu avea nicio indicație că persoana a primit sau citit mesajul. Acum, atât individual, cât și în grup, arată doar ceasul”, a scris un internaut pe o altă rețea de socializare.

Lasă un răspuns