Viorel Tudose, interviu BOMBĂ! ‘Prepeliță a fost lucrat’

Spiritele sunt departe de a se calma la FC Argeș, chiar dacă Marius Croitoru a fost instalat în funcția de principal. Finanțatorul Viorel Tudose îi mitraliază pe jucători, dar și pe cei din conducerea clubului, acele persoane din Consiliul Director. Într-un interviu acordat pentru Playsport.ro. acesta afirmă că îi este scârbă.

“Știți ceva, mie îmi e cam greu să cred că anumiți jucători, cu o experiență atât de mare, au uitat fotbalul și fac greșelile pe care le-au făcut. Vă spun ceva, fără gafele astea colosale, de neînțeles pentru mine, FC Argeș era pe locul 4 în acest moment. De exemplu, Latovlevici, jucător cu selecții la națională, cu titluri luate cu Steaua, cu experiență internațională, uite ce face la meciul cu Craiova lui Mititelu! E de Cascadorii râsului, ai mai văzut undeva așa ceva? FC Argeș a pierdut o grămadă de puncte pe pasă în centru, despre ce vorbim? Se întâmplă o dată, de două ori, de trei ori, dar nu la nesfârșit. În permanență aceleași greșeli, aceiași jucători. Ce să le facă Prepeliță? Să-i învețe pe unii aduși cu salarii colosale și plătiți la timp, că nu prea au fost întârzieri, cum să preia o minge… ? Au fost în permanență aceleași greșeli, Cestor face ce face, Dobrosavlievici ce să mai spun, la fel și alții. La 38 de ani, lui Marius Constantin i se dă contract pe doi ani, cum să faci așa ceva? Am propus rezilierea contractului lui Latovlevici, a fost de acord și Consiliul Director, însă nu a fost pus în fapt niciodată. (…) Da, domnule, știu și eu exprimarea asta de vestiar, am crescut pe stadioane. Da! A fost lucrat! Am spus-o de la începutul campionatului, încă după meciul cu Sepsi, am văzut fața unor jucători. Nu se poate așa ceva, au fost meciuri în care am plecat înainte de pauză, în minutul 37, mi-am dat seama, chiar din cauza acestor lucruri. Și încă ceva, apropo de unii jucători, nu cred că e normal ca atunci când nu ești în lot să pleci de la stadion, să te duci acasă. Stai la meci, în tribună, susține echipa, pe colegii tăi, pentru că ești plătit. Și vă repet, sunt salarii mari la FC Argeș, plătite la timp, nu au fost multe momente în care s-a întârziat, eu am acest contract de sponsorizare de 500.000 euro, care se întinde până la un milion de euro pe sezon, cu transferuri, nu împrumut clubul, cum se întâmplă în alte părți, sunt bani pe care-i ofer direct. Nu am venit să câștig din fotbal, nu gândesc cum fac alții, bag azi 10 lei și vreau să iau mâine 20, cer răbdare. Dar ce să caute acest cuvânt în fotbalul românesc, la noi se lucrează cu comunicate. Și pentru ce, domnule, pentru ce? “, a declarat Tudose referitor la felul în care ar fi fost lucrat Prepe de jucători.

Îi mitraliază pe cei din Consiliul Director

Viorel Tudose nu îi iartă nici pe cei din Consiliul Director pe care îi ironizează că anul trecut puneau marfă pe rafturi. “Domnule, Prepeliță are și merite, are și greșeli, pentru că în acest sezon a făcut și greșeli. Însă nu faci așa ceva, nu te comporți așa cu un om care a făcut lucruri bune la FC Argeș! O faci altfel! Dar ce să le ceri acestor oameni din Consiliul Director care, anul trecut, puneau marfă la raft în magazine și acum iau decizii pentru FC Argeș”, a punctat Viorel Tudose pentru playsport.ro.

Advertisement

Lasă un răspuns