Elon Musk și Angelina Jolie, împreună la Castelul Bran. Miliardarii mapamondului se distrează în România, în acest weekend

Elon Musk a organizat o petrecere, de Halloween, la castelul Bran. Miliardarii planetei se răsfață cu delicatese și petrec de zor. Printre cei care și-au făcut apariția la petrecere, se află și Angelina Jolie, despre care gurile rele ar spune că s-ar fi iubit cu Elon Musk.

Elon Musk a organizat o petrecere, de Halloween, la castelul Bran. Așa cum era de așteptat acesta a vrut ca evenimentul să fie unul pe măsura celebrității lui. Luxul și opulența au fost cuvintele de ordine.

Nu a lipsit nici focul de artificii sau mâncarea tradițională. Ba mai mult, invitații au avut parte și de un imens foc de tabără.

Elon Musk, petrecere faraonică în România

La evenimentul organizat sunt așteptate peste 50 de celebrități, printre care și actrița Angelina Jolie. Miliardarul a închirait pentru petrecere întreg Castelul Bran, iar asta nu e tot. Elon Musk a cerut 12 bucătari pentru el. Ajuns în țară încă de ieri acesta a organizat o cină exclusivistă unde s-a delectat cu preparate românești. Pâinea caldă și dulciurile l-au impresioant pe acesta, motiv pentru care a ținut să sublinieze acest lucru printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns