FC Argeş, UMILINŢE de neimaginat în 2022

Meciul de fotbal dintre CS Mioveni si FC Arges, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, vineri 1 octombrie 2021. © FOTO:Mihai Nitoiu/SPORT PICTURES

Anul 2022 a adus pentru FC Argeş o prezenţă în play-off, o clasare între primele şase echipe ale campionatului. Numai că ce a urmat este greu de descris în cuvinte, echipa suferind nişte umilinţe care amintesc mai mult de parcursul ruşinos al celor de la Dinamo în campionatul trecut, cel care a dus şi la retrogradarea echipei. FC Argeş a câştigat numai şapte din ultimele 27 de meciuri jucate în prima ligă, cifrele vorbind de la sine despre regresul incredibil al echipei. Mai mult, 18 din restul de 20 de meciuri au fost pierdute. Numai că aceste 18 înfrângeri au adus şi nişte umilinţe de neimaginat.

Primul eşec ruşinos a venit a doua zi de Paşte, pe 25 aprilie, echipe fiind depăşită pe teren propriu, scor 4-0 de CSU Craiova, asta după ce şi în meciul tur, fiind dispute din play-off, oltenii au învins cu 3-0. A urmat un alt 4-0, de data aceasta în deplasare cu FCSB, după care a venit umilinţa supremă. În ziua în care piteştenii se băteau cu pumnii în piept că celebrează 50 de ani de la cucerirea primului titlu de campioni, aceştia au fost învinşi pe propriul teren, scor 6-0 de CFR Cluj. Umilinţele au continuat şi în acest campionat. În runda a doua, elevii lui Prepeliţă au pierdut 4-0 la Sepsi. În returul cu Seşpsi a mai urmat un 5-0, în altă zi în care cei din conducerea clubului celebrau 50 de ani de la victoria cu Real Madrid.

Lasă un răspuns