Ieri, la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă“ din Curtea de Argeş s-a desfăşurat etapa zonală la volei masculin şi feminin în cadrul primei ediţii a Cupei Liceelor – Viitorii Campioni

La eveniment au participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Dumitru Bughiu, primarul municipiului Curtea de Argeş, Constantin Panţurescu, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş şi ai Direcţiei Judeţene de Sport Argeş.

„Mă bucur să fiu astăzi în mijlocul vostru pentru că suntem la început şi la disciplina volei. Sunt sigur că vom avea o competiţie frumoasă la această primă ediţie a Cupei Liceelor-Viitorii Campioni pe care o finanţează Consiliul Judeţean Argeş. Spun Viitorii Campioni pentru că unul din obiective este să regăsim, printre dvs., copii care să iasă campioni la una dintre cele patru discipline – fotbal, baschet, handbal şi volei.

Această competiţie a adunat la start peste 1000 de elevi. Este un prim pas, la anul vom extinde această competiţie şi la nivelul şcolilor generale şi veţi vedea că acest turneu va creşte exponenţial prin aportul fiecăruia dintre voi.

Le mulţumesc şi partenerilor – Direcţia Judeţeană pentru Sport, Asociaţia „Sportul pentru toţi“, Asociaţiile judeţene de profil, primăriile din oraşele şi municipiile din judeţ şi avem aici un reprezentant destoinic, primarul Panţurescu, fără de care această competiţie nu ar fi putut fi organizată aici.

Vă urez tuturor succes şi fie ca cel mai bun să câştige!“ – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Argeş.

„Salut ideea Consiliului Judeţean de a organiza acest turneu. Şi, pentru că este vorba despre o competiţie sportivă, vă rog să aveţi grijă unul de celălalt, să nu vă loviţi şi vă urez să învingă cea mai bună echipă“ – Constantin Panţurescu, primar Curtea de Argeş.

Atmosfera a fost una incendiară, cu zeci de elevi care au venit să îşi susţină favoriţii.

Vineri, tot în sala de sport a Colegiului „Vlaicu Vodă“, se vor disputa semifinalele.


Lasă un răspuns