Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar a murit la doar 28 de ani!

Sfârșit tragic pentru un cunoscut lăutar din Buzău. A murit la vârsta de 28 de ani, la doar o zi după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Prietenii tânărului spun că și-a presimțit moartea. Înainte să plece de acasă în ziua tragediei, și-a sărutat soția și copilul, gest pe care nu obișnuia să-l facă prea des.

Irinel Buneață avea o familie frumoasă la care ținea foarte mult. Era foarfte implicat în viața de familie, își petrecea mereu timpul liber alături de soție și de băiețelul lor. Pe lângă viața personală, tânărul se bucura de succes și pe plan profesional. Cânta într-o trupă din București cu care avea evenimente foarte des prin toată țara.

Prietenii spun că și-a presimțit moartea. Un amic, Viorel Borcea, i-a dat un telefon marți dimineață, înainte de ora 6, și l-a rugat să-l ajute cu o problemă la mașină, căci i se stricase cutia de viteze. Înainte să plece, s-a trezit, s-a îmbrăcat și a mers să-și sărute soția și copilul.

„A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat pentru sursa citată un apropiat al familiei Buneață.

Advertisement

Lasă un răspuns